Chelaru: Declaraţia lui Oltean despre înlocuirea lui Geoană e o gogoaşă pentru presă

Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile secretarului general al PDL, Ioan Oltean, despre înlocuirea lui Mircea Geoană la preşedinţia Senatului sunt "o gogoaşă pentru presă".

151 afișări
Imaginea articolului Chelaru: Declaraţia lui Oltean despre înlocuirea lui Geoană e o gogoaşă pentru presă

Ioan Oltean (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax foto)

Chelaru a spus că declaraţiile lui Oltean sunt "o intoxicare către presă", pentru a mai crea un subiect de week-end.

"Asta e o gogoaşă a lui Oltean. Ştie şi el foarte bine că nu se poate revoca preşedintele Senatului decât de către grupul parlamentar care l-a desemnat şi umblă cu prostii. Profită de faptul că noi (PSD - n.r.) l-am chemat pe Geoană la BPN şi aruncă o intoxicare, poate presa îşi mai găseşte un subiect de week-end", a spus senatorul PSD.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în prezent coaliţia caută soluţii pentru demiterea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, în locul acestuia urmând să fie susţinut un reprezentant al PDL.

"Comportamentul necivilizat al unor parlamentari este tot mai prezent. De asemenea, în Senat se constată o obstrucţionare şi o blocare a activităţii parlamentare cum n-a fost niciodată, iar motorul acestei obstrucţionări este preşedintele Senatului, Mircea Geoană. Nu vă ascund că, la această oră, coaliţia caută soluţii prin care să demareze procedurile parlamentare pentru demiterea domnului Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că s-a dovedit a fi categoric un pion important în blocarea activităţii parlamentare", a spus Ioan Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici