Cherecheş, primarul din Baia Mare arestat preventiv, primeşte acceptul Biroului Electoral Municipal de a candida pentru un nou mandat

Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta, declară că Biroul Electoral Municipal Baia Mare a admis, joi, candidatura lui Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 5 iunie.

1192 afișări
Imaginea articolului Cherecheş, primarul din Baia Mare arestat preventiv, primeşte acceptul Biroului Electoral Municipal de a candida pentru un nou mandat

Cherecheş, primarul din Baia Mare arestat preventiv, primeşte acceptul Biroului Electoral Municipal de a candida pentru un nou mandat

Nuțu Fonta a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX, că UNPR a primit acceptul atât pentru lista pentru Consiliul Local Baia Mare, cât şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş.

”Biroul Electoral Municipal Baia Mare a acceptat candidatura lui Cătălin Cherecheş pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare şi, după ce am primit rezultatul, am decis să anunţăm şi public acest lucru. Deci s-a admis candidatura la Primăria Baia Mare a lui Cătălin Cherecheş din partea UNPR. Avem acceptul şi pentru lista pentru Consiliul Local Baia Mare şi pentru Consiliul Judeţean Maramureş”, a spus Fonta.

Tribunalul Cluj a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cătălin Cherecheş, după ce acesta fusese reţinut anterior, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

Preşedintele Biroului Electoral Municipal Baia Mare, Claudiu Nan, declara, joi, corespondentului MEDIAFAX, că dosarul de candidatură a lui Cătălin Cherecheş, depus din partea UNPR, pentru Primăria Baia Mare, va fi analizat în cursul zilei şi se va decide dacă se va admite sau va fi respins.

Întrebat, joi, de corespondentul MEDIAFAX, dacă primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, poate candida pentru un nou mandat chiar dacă a fost arestat preventiv, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş, judecătorul Nicolae Stamate Tămăşan, a declarat că statutul de candidat al acestuia nu se schimbă, nefiind afectat de cercetările în curs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici