Chiliman candidează din nou la Sectorul 1: Rămân un primar care face administraţie înaintea politicii

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman (PNL), şi-a depus sâmbătă dosarul de candidatură pentru un nou mandat, promiţând că va continua reabilitarea termică gratuită a blocurilor şi a caselor şi va lansa proiecte noi, pe măsura resurselor bugetare ale sectorului.

224 afișări
Imaginea articolului Chiliman candidează din nou la Sectorul 1: Rămân un primar care face administraţie înaintea politicii

Andrei Chiliman (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Am ambiţia ca, până în anul 2020, indiferent dacă voi mai fi sau nu atunci primar, Sectorul 1 să devină prima comunitate din România cu adevărat eficientă din punct de vedere energetic, în primul rând prin economia de energie la scară foarte mare şi prin utilizarea surselor de energie alternativă pentru toate imobilele din sector", a mai spus Chiliman.

De asemenea, liberalul a promis că va rămâne un primar "care va face în primul rând administraţie înaintea politicii".

Declaraţiile au fost făcute cu ocazia depunerii dosarului de candidatură la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde au fost prezenţi şi Titus Corlăţean, Ludovic Orban şi Ecaterina Andronescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici