Chiliman dă RATB în judecată pentru distrugerea a 60 de bannere din cadrul campaniei "Apără Bucureştiul"

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, afirmă că angajaţi ai RATB au distrus, luni dimineaţă, 60 de bannere stradale autorizate ale unei campanii iniţate de ACD, acuzând "transformarea angajaţilor RATB în vandali politici de către slugile numite în fruntea regiei de către Elena Udrea şi PDL".

51 afișări
Imaginea articolului Chiliman dă RATB în judecată pentru distrugerea a 60 de bannere din cadrul campaniei "Apără Bucureştiul"

Chiliman anunţă că dă RATB în judecată pentru distrugerea a 60 de bannere din cadrul campaniei "Apără Bucureştiul" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Chiliman menţionează că va fi formulată o plângere penală împotriva conducerii RATB pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi distrugere.

Partidul Naţional Liberal denunţă transformarea regiilor autonome din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti în instrumente de război politic aflate necondiţionat la dispoziţia Partidului Democrat şi a Elenei Udrea, se arată într-un comunicat semnat de Chiliman şi remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

"Ultimul exemplu în acest sens îl constituie acţiunea RATB de distrugere a bannerelor stradale ale campaniei "Apără Bucureştiul", iniţiată de Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC, materiale al căror amplasament este autorizat de autorităţile competente şi înlocuirea acestora cu materialele de campanie ale Elenei Udrea. În dimineaţa de 11 aprilie a.c., echipe de angajaţi ai RATB, plătiţi din banii bucureştenilor pentru a asigura buna funcţionare a transportului în comun din Capitală, au fost desemnate să vandalizeze cele 60 de bannere stradale prin intermediul cărora sunt denunţate intenţiile mafei PD de jefuire a banului public prin aşa-numita «Lege a Capitalei», promovată de Elena Udrea", se arată în comunicat.

Chiliman afirmă că transformarea angajaţilor RATB în vandali politici de către slugile numite în fruntea regiei de Elena Udrea şi mafia PD explică deturnarea banului public al bucureştenilor de la investiţiile cerute de dezvoltarea oraşului, la aceste regii autonome.

"Vandalismul politic al RATB a fost «plătit» de consilierii generali ai PD cu o suplimentare de fonduri în cuantum de 141 de milioane de lei, bani luaţi din fondurile destinate Stadionului Naţional şi marilor lucrări de infrastructură din Bucureşti. Partidul Naţional Liberal consideră că slugărnicia specific pedistă şi vandalismul politic al conducerii RATB trebuie sancţionate. De asemenea, apreciem că faptele comise au un vădit caracter penal, considerent pe baza căruia vom formula plângere penală împotriva conducerii RATB pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu şi distrugere", se mai arată în comunicat.

PNL şi PC au instalat 60 de corturi în Bucureşti şi au amplasat, săptămâna trecută, bannere pe stâlpi, cu mesajul "Apără Bucureştiul de Elena Udrea. Semnează pentru referendum".

Preşedintele PDL Bucureşti a declarat, marţi, că acţiunea USL de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum reprezintă teama şi disperarea că s-ar putea pierde controlul PNL pe bugetul Sectorului 1.

"Am văzut că trei bărbaţi se luptă cu Elena Udrea. Am văzut că şi culorile sunt army, deci avem de-a face cu un adevărat război - trei bărbaţi se războiesc cu Elena Udrea. Asta mă asigură că fac un lucru bun, câtă vreme fac aşa un efort şi consumă atâtea resurse ca să se bată cu Elena Udrea. Nu înţeleg de ce este nevoie de strâgere de semnături pentru referendum", a declarat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici