Chiliman: Primarul Oprescu se manifestă în ultimele luni ca susţinător şi executant al planurilor PDL

Andrei Chiliman a declarat, joi, că Sorin Oprescu este "preocupat să-şi refacă imaginea şifonată după eşecul candidaturii la preşedinţia României" şi din acest motiv "se manifestă în ultimele luni ca un susţinător şi executant al planurilor de aservire a administraţiei Capitalei intereselor PDL".

63 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Primarul Oprescu se manifestă în ultimele luni ca susţinător şi executant al planurilor PDL

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 (Imagine: Cosmin Moţei/Mediafax Foto)

"Aceşti guvernanţi, care prin incompetenţa şi reaua lor voinţă au agravat criza economică din România, conduc în cea mai mare parte şi destinele Capitalei, au majoritatea în Consiliul General, au cei mai mulţi primari de sector şi în ultima perioadă se pare că şi-au făcut rost de un aliat la care prea puţini se aşteptau: Primarul general al Capitalei", a spus Chiliman.

El a spus despre primarul general că este "preocupat să-şi refacă imaginea şifonată după eşecul candidaturii la preşedinţia României" şi că astfel "Sorin Oprescu se manifestă în ultimele luni ca un susţinător şi executant al planurilor de aservire a administraţiei Capitalei intereselor PDL".

"O spun cu regretul celui care l-a susţinut pe independentul Sorin Oprescu la Primăria Capitalei în turul al doilea al localelor din 2008", a spus Chiliman adăugând că actualul primar general a pierdut pe drum principiile în virtutea cărora a câştigat alegerile locale.

"Ieri susţinea descentralizarea administrativă a Capitalei, astăzi acţionează şi vorbeşte în sensul reducerii atribuţiilor primăriilor de sector în favoarea Primăriei Generale. Ieri denunţa Mafia portocalie a astfaltatorilor, astăzi organizează spectacole mediatice de înşelare a opiniei publice cu complicitatea aceloraşi asfaltatori pe care îi critica ieri. Ieri îşi clama pe toate posturile de televiziune independenţa politică, astăzi se comportă ca un complice al PDL şi cu tot regretul fostului susţinător al independentului Sorin Oprescu îi transmit public: Domnule primar general, nu vă mai comportaţi ca un actor de telenovele politico-administrative care atentează la bunul-simţ al bucureştenilor. Reveniţi la principiile şi la programul cu care aţi câştigat alegerile locale din 2008. Până se gândeşte Sorin Oprescu avem obligaţia de a le da bucureştenilor o alternaitivă", a comentat Chiliman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici