Chiţoiu: USL va scoate la iveală informaţii corecte legate de corupţia şi frauda PDL. Urmează dosare

Preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu, a declarat, luni seară, că USL va scoate la iveală, în perioada următoare, adevărul privind dosarele de mare corupţie şi fraudă legate de guvernarea PDL, menţionând că speră ca aceste dosare să-şi "dea drumul de mâine".

1281 afișări
Imaginea articolului Chiţoiu: USL va scoate la iveală informaţii corecte legate de corupţia şi frauda PDL. Urmează dosare

Chiţoiu: USL va scoate la iveală informaţii corecte legate de corupţia şi frauda PDL, urmează dosare (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"USL este pregătită ca începând de mâine să înceapă acţiunile de informare corectă a populaţiei, nu de minciuni scoase pe piaţă de PDL şi clica pedelistă, minciuni alimentate şi plătite cu bani furaţi din banul public, iar în perioada următoare o să vedeţi că o să iasă la iveală toate rezultatele auditului din ministere şi din toate instituţiile publice pe care le coordonăm", a afirmat liderul PNL.

Chiţoiu a ţinut să sublinieze că au fost deblocate "marile dosare" referitor la arestarea şefului Vămii sau cazul fostului şef al ANAF, căruia i s-a adus la cunoştinţă că este anchetat.

"Sperăm ca toate celelalte dosare care au fost blocate, cu devalizarea companiilor de stat, unde sunt implicaţi Videanu, Manţog şi alţii, sper ca aceste dosare să înceapă să-şi dea drumul de mâine. Sper ca justiţia să devină independentă", a mai spus Chiţoiu, referindu-se la "marile dosare de corupţie şi de fraudă".

"Noi considerăm că în această perioadă trebuie să aducem la cunoştinţa cetăţenilor români tot ce a făcut acest guvern pedelist în cei 3 ani de zile, cum au jefuit ţara şi cum au tăiat salariile şi pensiile la întreaga populaţie", a mai susţinut Chiţoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici