Cine trage sforile în PNL: nucleu dur al nehotărâţilor care vor anunţa după 17 iulie, la unison, pe cine vor vota

  • Liderii PNL din teritoriu încep să-şi anunţe favoritul la preşedinţia PNL
  • Unii o spun deschis, în public, că îl văd pe premier drept „viitorul PNL”
  • Orban: “ce suflu nou, când în spatele lui sunt oameni vechi?!”
  • 14 filiale au votat susţinerea pentru Orban, în perioada ianuarie - martie
776 afișări
Imaginea articolului Cine trage sforile în PNL: nucleu dur al nehotărâţilor care vor anunţa după 17 iulie, la unison, pe cine vor vota

Cine trage sforile în PNL: nucleu dur al nehotărâţilor care vor anunţa după 17 iulie, la unison, pe cine vor vota

E la început, dar e aprigă. Lupta din PNL se duce pe toate fronturile. Cât contează liderii cu influenţă şi în ce taler se aşează? Balanţa înclină acum în favoarea lui Cîţu, ar zice unii. Pentru că el are avantajul funcţiei de premier.
 
Şi cum nu există competiţie politică fără circ, astăzi a fost episodul doi. Raluca Turcan îl acuză voalat pe Orban de frustrare. 
 
 
 
„Am aşteptări în primul rând de la preşedintele partidului, campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce caută in politică.”, a afirmat la sfârşitul şedinţei Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL.
 
Orban aplică strategia pacifistă.
 
„N-am să-i răspund. Cu Raluca Turcan am colaborat. Am susţinut-o pe Raluca Turcan să ocupe poziţia de ministru al muncii.”, a afirmat Orban. 
 
 
14 filiale au votat susţinerea pentru Orban, în iarnă. Pas inutil, pentru că organizaţiile îşi vor schimba conducerea. Încep alegerile pe 1 Iulie.
 
 
Până atunci, greii stau ascunşi. S-a format deja un nucleu dur al nehotărâţilor, care vor anunţa după 17 iulie, la unison, pe cine vor vota.
 
„Nu, nu comentez nimic, nu. (...)Nici despre competiţie, nici despre personalităţi.”, a răspuns Gheorghe Flutur, preşedinte PNL Suceava, chestionat pe tema susţinerii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici