Ciolacu a trecut la ironii: Comuniştii de americani au venit cu plafonarea preţului la petrol

Liderul PSD Marcel Ciolacu a spus, întrebat fiind de preţurile la carburanţi, că a văzut la summitul G7 „comuniştii de americani şi de francezi care au venit cu plafonarea preţului la petrol”, soluţie similară cu cea propusă de PSD.

370 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a trecut la ironii: Comuniştii de americani au venit cu plafonarea preţului la petrol

Ciolacu a trecut la ironii: Comuniştii de americani au venit cu plafonarea preţului la petrol

„Suntem într-o dinamică şi am văzut că în 6 luni au fost până acum 3 pachete. E normal să avem păreri divergente. Noi am venit cu propunerea cu plafonarea. Am văzut ieri la summitul G7 pe comuniştii de americani şi de francezi care au venit la fel cu plafonarea preţului la petrol, dar presupun că ei dreptul să fie comunişti”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre soluţiile propuse de PSD în privinţa preţurilor de carburanţi.

El susţine că acest lucru arată că propunerea PSD a fost „cea mai potrivită”.

,S-a venit cu această măsură cu 5 lei la 10 litri, din care să fie susţinut jumătate de către statul roman, jumătate de către companii. Vreau să vă spun că în acest moment suntem al doilea cel mai mic preţ din Europa. Faptul că deja vorbim de o predictibilitate pe 3 luni, în care preţul să nu mai crească, deja este un pas înainte. Repet, totul este în dinamică şi vom vedea ce măsuri vor mai fi impuse”, a adăugat preşedintele PSD.

Acesta a spus că, în privinţa preţurilor, se caută şi soluţii unitare la nivel european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici