Ciolacu, acuzaţii la adresa PNL şi USR-PLUS: „Au fraudat grosolan votul pentru a-l salva pe ministrul ZERO”

  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL şi USR-PLUS că au fraudat grosolan votul la moţiunea simplă pentru a-l salva pe „ministrul Zero Ghinea”.
  • Marcel Ciolacu: „Sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ţine în funcţie un zombie politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a ţării”.
383 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, acuzaţii la adresa PNL şi USR-PLUS: „Au fraudat grosolan votul pentru a-l salva pe ministrul ZERO”

Ciolacu, acuzaţii la adresa PNL şi USR-PLUS: „Au fraudat grosolan votul pentru a-l salva pe ministrul ZERO”

„PNL şi USR-PLUS au fraudat grosolan votul la moţiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea! Adevărul este că, regulamentar, moţiunea a trecut! În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru şi doar 126 contra! Disperaţi, politicienii puterii au adunat şi voturile de pe tabletă, deşi această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative. Aceasta este o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament! Nu vom tolera ca această gaşcă de hoţi, care vrea să-şi bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanţa din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de şedinţă! Toţi cei care încearcă prin furt să-l ţină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în faţa legii”, transmite Marcel Ciolacu.

El afirmă că PNL şi USR-PLUS le demonstrează azi românilor că noua politică este de fapt politica de pe vremea Robertei Anastase.

„Acum 11 ani, erau gata să pună din pix oricâte voturi pentru a nenoroci milioane de pensionari. Azi, sunt capabili să inventeze voturi pe tabletă pentru a ţine în funcţie un zombi politic capabil să facă praf cel mai important plan de redresare a ţării cu fonduri europene”, conchide social-democratul.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, iniţiată de PSD. În favoarea moţiunii au votat 143 deputaţi, 171 împotrivă, iar unul s-a abţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici