Ciolacu afirmă că situaţia alegerilor anticipate nu se va lămuri săptămâna viitoare

  • Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că situaţia alegerilor anticipate nu va fi lămurită săptămâna viitoare.
  • Miza o reprezintă neaplicarea la termen a majorării pensiilor la 1 septembrie.
593 afișări
Imaginea articolului Ciolacu afirmă că situaţia alegerilor anticipate nu se va lămuri săptămâna viitoare

Ciolacu afirmă că situaţia alegerilor anticipate nu se va lămuri săptămâna viitoare

Marcel Ciolacu a declarat, la România Tv, că nu crede că situaţia alegerilor anticipate va fi lămurită săptămâna viitoare.

„Nu cred că se vor lămuri lucrurile săptămâna viitoare, dacă vor fi sau nu anticipate, dar categoric, dacă guvernul premierului desemnat, domnul Cîţu, nu o să întrunească majoritatea necesară, e un pas către anticipate”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost întrebat când se va lămuri această situaţie, ţinând cont că oamenii îşi pun întrebări în legătură cu pensiile şi salariile, iar Ciolacu a spus că miza alegerilor anticipate o reprezintă neapliarea majorării pensiilor.

„Oamenii cred că nu ar trebui să îşi pună asemenea întrebări, pentru că nu vor creşte (pensiile – n.r.). Asta este şi miza anticipatelor. Este clar! La 1 septembrie această lege nu va fi pusă în aplicare. Altă explicaţie logică nu există la acest demers, de a avea alegeri cu 3 luni înainte de alegerile la termen. Problema majoră în acest moment este că oamenii au altă agendă decât agenda politică. Noi am mers cu o propunere foarte clară, de guvern de uniune naţională, ţinând cont de contextul internaţional şi criza coronavirus. Am fost refuzaţi. Preşedintele ţării şi PNL au preferat această criză”, a răspuns liderul PSD.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici