Ciolacu: Am participat o ”petrecere privată” cu directorul SIE

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marţi seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”.

512 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Am participat o ”petrecere privată” cu directorul SIE

Ciolacu: Am participat o ”petrecere privată” cu directorul SIE

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marţi seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât şi despre demiterea Guvernului.

Chestionat dacă la acea întâlnire au participat atât fostul premier Mihai Tudose, cât şi parlamentari din Opoziţie, respectiv Alina Gorghiu, Marcel Ciolacu a refuzat să răspundă.

„Sunaţi-l pe dl. Vlase şi o să vă spună. A fost o petrecere privată. Vreţi să vă spun şi ce am mâncat?” , a adăugat liderul PSD Buzău.

Gabriel Vlase, fost deputat PSD, a fost validat pe 4 iulie, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, la şefia Serviciului de Informaţii Externe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici