Ciolacu anunţă că sesizarea la CCR privind desemnarea lui Orban ca premier va fi depusă luni: E o mascaradă

Marcel Ciolacu a anunţat că sesizarea la Curtea Constituţională privind desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcţia de premier va fi depusă cu certitudine luni. Liderul interimar al PSD a mai adăugat că niciun parlamentar nu a anunţat că va vota propunerea de premier a lui Klaus Iohannis.

2208 afișări
Imaginea articolului Ciolacu anunţă că sesizarea la CCR privind desemnarea lui Orban ca premier va fi depusă luni: E o mascaradă

Sesizarea la CCR privind desemnarea lui Orban ca premier va fi depusă luni

„Sesizarea la Curtea Constituţională va fi depusă cu certitudine mâine. Un singur lucru o să invoc astăzi (duminică, n.r.)din această sesizare. Domnul Orban este primul ministru desemnat din nou, el fiind primul-ministru interimar sau demis. Vă rog frumos să-mi spuneţi şi mie ce parlamentar sau ce forţă politică a anunţat că va vota cu domnul Orban în Parlament. E o mascaradă. În aceeaşi şedinţă l-au propus prim-ministru şi în aceeaşi şedinţă au hotărât, prin vot politic, că n-o să-l voteze” a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Parlament.

Acesta a întrebat retoric cum poate fi desemnată o persoană pe care nimeni nu a zis că o va vota?

După ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură, preşedintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici