Ciolacu ar merge la braţ cu PNL, dar pune condiţii: trebuie să ne hotărâm

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere liberalilor să decidă dacă vor coaliţie şi la nivel local: „Şi din 2024 putem continua acest format de coaliţie, dar trebuie să ne hotărâm”.

311 afișări
Imaginea articolului Ciolacu ar merge la braţ cu PNL, dar pune condiţii: trebuie să ne hotărâm

Ciolacu ar merge la braţ cu PNL, dar pune condiţii: trebuie să ne hotărâm

„Partenerii noştri trebuie să-şi asume: ori şi-l asumă pe Nicuşor Dan, care a fost candidatul susţinut de PNL şi actuala majoritate cu USR, ori încercăm să menţinem o coaliţie care a funcţionat (...) Eu, sincer, le transmit acum şi partenerilor noştri, consider că şi din 2024 putem continua acest format de coaliţie, dar trebuie să ne hotărâm”, spune Marcel Ciolacu.

El le cere liderilor liberali să spună dacă vor să constinuie o „coaliţie în adevăratul sens atât local, cât şi central pentru a răspunde aşteptărilor românilor şi pentru a răspunde provocărilor prin care trece nu nunmai România, ci întreaga Europă”.

„Trebuie să vedem. Dacă dorim să avem un proiect de ţară în viitor, atunci trebuie să ieşim în faţa românilor şi să ne asumăm acest lucru”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici