Ciolacu, către AUR şi USR: „Lasaţi poveştile şi semnaţi moţiunea de cenzură a PSD”

Preşeditele PSD, Marcel Ciolacu, învită USR şi AUR să semneze moţiunea de cenzură a social-democraţilor: „Toţi cei interesaţi să semneze alături de noi moţiunea de cenzură! Fără şantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure”.

205 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, către AUR şi USR: „Lasaţi poveştile şi semnaţi moţiunea de cenzură a PSD”

Ciolacu, către USR şi AUR: Toţi cei interesaţi să semneze moţiunea de cenzură PSD

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos şi sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toţi cei interesaţi să semneze alături de noi moţiunea de cenzură! Fără şantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure. Aşadar, stimaţi colegi de la USR: lăsaţi poveştile! Vreţi să rămâneţi în Guvern? Sau vreţi - cu adevărat!- ca acest guvern să pice? Aşadar, stimaţi colegi de la AUR: lăsaţi poveştile! Vreţi să vă faceţi capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreţi ca Guvernul Cîţu să plece?”, scrie, joi, pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

El precizează că textul moţiunii de cenzură poate fi negociat.

„Aveţi probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideţi să stăm la aceeaşi masă şi să-l discutăm! Pentru că, nu-i aşa, cu toţii ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîţu”, conchide Ciolacu.

El a ataşat şi textul moţiunii de cenzură, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu”.

„În vreme ce traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere! În disperarea de a acapara toate resursele statului pentru firmele lor de partid, au abandonat total România şi pe români. În aceste condiţii, singura soluţie pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică şi socială este ca Guvernul Cîţu să plece urgent de la conducerea ţării: Guvernarea perdanţilor a sărăcit România”, se arată în preambulul moţiunii de cenzură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici