Ciolacu, către Orban: Trebuia să vă daţi demisia pentru cele trei zile de prostie. O să vă dea jos Parlamentul

  • Ludovic Orban este audiat în Parlament
  • Parlamenatrii vor ca Orban să dea explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă
  • Ciolacu: Mă aşteptam să demisionaţi, după cele trei zile de prostie
973 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, către Orban: Trebuia să vă daţi demisia pentru cele trei zile de prostie. O să vă dea jos Parlamentul

Ciolacu, către Orban: Trebuia să vă daţi demisia pentru cele trei zile de prostie. O să vă dea jos Parlamentul

PSD ameninţă Guvernul Orban că Parlamentul o să îl dea jos, după ce restricţiile nu au putut să fie aplicate în acest weekend, deoarece legea privind starea de alertă nu a fost trimisă la timp de către Executiv.

Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna Guvernul pe care îl conduceţi. O prostie imensă, pentru care astăzi mă aşteptam să vă daţi demisia. Aţi pus în pericol viaţa tuturor românilor, pentru că nu aţi fost în stare să trimiteţi în Parlament o lege la timp. Veţi rămâne în istorie ca un guvern carea făcut cea mai mare gafă politică de la Revoluţie încoace. Din cauza dumneavoastră am avut trei zile în care în România nu a fost nicio stare de urgenţă sau de alertă. A fost doar o stare de prostie a Guvernului PNL. Astăzi ar fi trebuit să vă daţi demisia. Nu aveţi demnitatea aceasta. Tot acest Parlament o să vă dea jos printr-o moţiune de cenzură.

Liderul PSD susţine că Guvernul ar trebui să îşi asume răspunderea şi să realizeze că amenziile şi restricţiile nu reprezintă o soluţie, ci este nevoie de un plan concret pentru gestionarea epidemiei de Covid-19.
 
Ludovic Orban este audiat, în acest moment, de către parlamentari. Premierul trebuie să dea explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici