Ciolacu, contrariat după noul atac al lui Iohannis la adresa PSD şi „repararea” legilor justiţiei: Dragnea e la închisoare

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că anunţul lui Klaus Iohannis privind modificarea legilor justiţiei este o încercare de „a astupa tâmpeniile guvernului Orban”. ”Dragnea este în închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist să ajungă la închisoare”, a spus el.

1631 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, contrariat după noul atac al lui Iohannis la adresa PSD şi „repararea” legilor justiţiei: Dragnea e la închisoare

Ciolacu, contrariat după anunţul lui Iohannis privind „repararea” legilor justiţiei: Dragnea e la închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist

„De câte ori se întâmplă ceva, când face Guvernul o tâmpenie, preşedintele cu o ştire să astupe tâmpeniile guvernului Orban. În acest moment Liviu Dragnea este în închisoare. Deci toate modificările de care vorbeşte Iohannis nu au ajutat niciun PSD-ist să nu ajungă în închisoare. E o minciună perpetuată zi de zi sau mai ales când guvernul Orban face câte o trăznaie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a făcut referire şi la respingerea recentă a mai multor iniţiative legislative depuse de social democraţi care modificau legi din domeniul justiţiei.

„PSD a făcut după marţea neagră miercurea albă în care am făcut o curăţenie a tuturor legilor care se refereau la justiţie”, a mai spus Ciolacu.

Referitor la desfiinţarea Secţiei Speciale, Marcel Ciolacu s-a declarat împotrivă.

„Eu am luat act de decizia CSM-ului. Sunt mai îndreptăţiţi să îşi spună punctul de vedere şi am văzut punctul lor de vedere”, a precizat Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o discuţie cu premierul Ludovic Orban, că Guvernul va trimite în Parlament o iniţiativă legislativă pentru a ”repara legile Justiţiei”, care sunt ”în funcţiune şi sunt imperfecte”.

Şeful statului a reluat miercuri atacul la adresa PSD, în contextul ultimelor dezvăluiri făcute de Tudorel Toader într-un interviu cu Ion Cristoiu, în care a vorbit despre presiuni care erau făcute asupra lui pe vremea când conducea Ministerul Justiţiei pentru a modifica codurile penale sau a da amnistie şi graţiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici