Ciolacu: „De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României, un adevărat Invinctus”

„De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României, Ionuţ Butoi, un adevărat Invinctus”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Nimeni şi nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuţ, un adevărat patriot”.

367 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: „De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României, un adevărat Invinctus”

Ciolacu: „De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României, un adevărat Invinctus”

„De Ziua Eroilor, am avut onoarea să merg acasă la unul dintre eroii României! L-am cunoscut pe Ionuţ Butoi, un adevărat Invinctus! Nimeni şi nimic nu l-au doborât vreodată pe Ionuţ. A privit moartea în faţă, a rămas paralizat de la brâu în jos şi s-a îmbolnăvit pe fond de stres. Dar a continuat să lupte. Mai mult şi mai mult în fiecare zi”, afirmă Marcel Ciolacu.

El precizează că Ionuţ Butoi a devenit campion naţional şi internaţional paralimpic la tir cu arcul compound.

„S-a întors în Afganistan ca să-i îmbărbăteze pe militarii români şi a devenit campion naţional şi internaţional paralimpic la tir cu arcul compound. Este un model de curaj, demnitate şi onore! Un adevărat patriot! Ionuţ este unul dintre puţinii eroi adevăraţi ai României! El şi cei ca el sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, al tuturor! Mulţumesc, Ionuţ, pentru această zi minunată”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici