Ciolacu, despre arestarea Sorinei Pintea: Să târăşti în cătuşe pe scările spitalului un om în suferinţă nu are legătură cu justiţia

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se întreabă cine va răspunde pentru ceea ce i se întâmplă fostului ministru în cazul în care va fi achitat.

2089 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre arestarea Sorinei Pintea: Să târăşti în cătuşe pe scările spitalului un om în suferinţă nu are legătură cu justiţia

Marcel Ciolacu, despre arestarea Sorinei Pintea:„Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia”

Ciolacu spune, miercuri, pe Facebook, că „este revoltător cum pentru unii se găsesc soluţii pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alţii, nu”.

„Ceea ce am văzut cu toţii ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea şi târârea în cătuşe pe scările spitalului a unui om aflat în suferinţă nu au nimic de a face cu justiţia”, spune Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD consideră că justiţia trebuie să se facă de către judecători şi în sala de judecată, nu la televizor!

„Spectacolul public prin care se distrug vieţile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

Acesta întreabă cine va răspunde pentru ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea.

„Cine va răspunde pentru toată această umilinţă publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Avocaţii Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situaţia în care se află, adusă în cătuşe la medic şi împinsă de un agent din escortă.

Recent, Sorina Pintea a anunţat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici