Ciolacu, despre atentatul de la Arad: „Bode să conducă MAI sau să plece acasă”

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut declaraţii despre atentatul de la Arad.
  • Ciolacu spune că Bode trebuie să conducă Ministerul sau să plece acasă.
  • În urma atentatului de la Arad a murit omul de afaceri Ioan Crişan.
472 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre atentatul de la Arad: „Bode să conducă MAI sau să plece acasă”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, să conducă Ministerul sau să plece acasă, pentru că atentatul de la Arad, în care a murit omul de afaceri Ioan Crişan, nu e singura tragedie petrecută în mandatul său.

Marcel Ciolacu a comentat, marţi, la România TV, modul în care s-a implicat Lucian Bode, ministrul de Interne, în ancheta de la Arad.

„S-a creat un precedent. În România nu s-au mai întâmplat astfel de lucruri. Eu, cel puţin, nu îmi aduc aminte de astfel de lucruri. Este clar că acolo vorbim de crimă organizată, nu de o simplă anchetă (...). Domnul ministru de la Interne – s-au mai întâmplat nişte evenimente în perioada de când este la Interne – ar fi cazul să înceapă să conducă acel minister şi să îşi facă datoria. Dacă poate. Dacă nu poate, să plece acasă. Nu te joci. (...) Pe timp de pace, Ministerul de Interne e cel mai important”, a spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD crede că Bode ar face bine să îşi facă datori la MAI şi să nu mai facă reclamă la vaccinare.

„L-am văzut la televizor (pe Lucian Bode – n.r.), făcea reclamă la vaccinare. Noi vă plătim să guvernaţi ţara, să vă faceţi datoria de demnitari. E jenant, parcă sunt nişte staruri rock”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că marea problemă este precedentul şi toate forţele ar trebui implicate în anchetă, pentru că nu se aruncă în aer un om pentru sume derizorii.

„Marea problemă este precedentul. Dacă nu se acţionează imediat vor mai fi astfel de cazuri. Ştim cu toţii ce se întâmplă la Arad. Dacă nu acţionezi în timp rapid şi descurajezi astfel de lucruri ... Nu neapărat cine a pus bomba, poate a fost cineva plătit, bombă din Serbia ... Nu ştiu, nu e treaba mea să ştiu. Acolo e clar un grup organizat. Acolo trebuie să intri cu toate forţele, să vezi ce se întâmplă: e contrabandă, evaziune, se vând droguri, se tranzitează carne vie. Nu arunci un om în aer pentru 3 lei. Acolo sunt sume importante. Ne plângem doar că nu găsim a doua cheie de la maşină. Aia e problema? Trebuiau descinderi în Arad făcute la sute de persoane”, a mai spus liderul PSD.

Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit în dimineaţa de 29 mai, în explozia maşinii sale, în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luată în calcul de anchetatori este asasinat cu bombă.

CITEŞTE AICI: Lucian Bode, primele declaraţii despre posibilul asasinat de la Arad

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici