Ce spune Marcel Ciolacu despre cartea anunţată de Viorica Dăncilă, „Partea ei de adevăr”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara, în cadrul unei emisiuni la TVR, că nu se teme de dezvăluirile anunţate de Viorica Dăncilă în cartea pe care a scris-o împreună cu jurnalista Marga Niţu.

1509 afișări
Imaginea articolului Ce spune Marcel Ciolacu despre cartea anunţată de Viorica Dăncilă, „Partea ei de adevăr”

Ciolacu despre cartea anunţată de Dăncilă: „Îi urez succes, îmi asum trecutul PSD”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu se teme de dezvăluirile din cartea Vioricăi Dăncilă şi a anunţat că îşi asumă trecutul partidului pe care îl conduce.

„Îi urez succes, mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărţi, dezvăluiri, eu nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine şi îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuţie”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunţat luni că va lansa o carte-interviu în care va povesti lucruri din timpul perioadei de la Palatul Victoria, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea şi cu actualii lideri ai PSD.

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a anunţat Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă a promis că în carte vor fi numeroase dezvăluiri despre politicieni.

„Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a precizat Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici