Ciolacu despre criza politică a coaliţiei: ”A fost o criză de pubertate politică. Cîţu a devenit Pisi-Cîţu”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, comentează ironic criza politică prin care a trecut coaliţia de guvernare, afirmând că a fost „o criză de pubertate politică”: „Aşa-zisul prim-ministru Cîţu a devenit Pisi-Cîţu, pentru că înainte de a semna ceva va trebui să răsfoiască acordul coaliţie”.

179 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre criza politică a coaliţiei: ”A fost o criză de pubertate politică. Cîţu a devenit Pisi-Cîţu”

„Suntem la capătul celei mai negre săptămâni din guvernarea coaliţiei, mai nou a morţii. Am avut cel mai mare număr de decese Covid. Din cauza acestei absurde crize politice, românii au plătit şi economic. Avem cea mai mare creştere euro şi cea mai mare datorie publică din ultimii 30 de ani. În această săptămână, România a fost singura ţară care a rămas fără ministru al Sănătăţii în plină pandemie. Toate aceste costuri nu au fost plătit nici de Cîţu, nici de Barna, nici de Orban, ci de către români. A fost, de fapt, o criză de pubertate politică. Am avut de-a face cu nişte partide politice imature, care au pus orgoliile personale mai presus decât interesele românilor şi companiilor româneşti”, a spus Marcel Ciolacu.

El mai spune că singura schimbare notabilă a fost faptul că prerogativele conferite de Constituţie primului ministru au fost schimbate cu un acord al coaliţiei.

„Din acest moment aşa-zisul prim-ministru Cîţu a devenit Pisi-Cîţu, pentru că înainte de a semna ceva va trebui să răsfoiască acordul coaliţie să vadă dacă are voie sau nu are voie. În cazul în care nu are voie va trebui să sune toţi preşedinţii de partid să-i roage frumos să-i dea voie să semneze”, conchide Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici