Ciolacu, despre greşelile PSD după pierderea Primăriei Capitalei de către Gabriela Firea: Au venit în cascadă de când a fost schimbat Grindeanu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că este mândru de Gabriela Firea şi aşteaptă rezultatele finale pentru alegerile din Capitală, iar în privinţa greşelilor făcute de PSD, Ciolacu a spus că acestea au venit „în cascadă” acum 3 ani.

5524 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre greşelile PSD după pierderea Primăriei Capitalei de către Gabriela Firea: Au venit în cascadă de când a fost schimbat Grindeanu

Ciolacu a spus că a discutat cu Gabriela Firea după ce rezultatele exit-poll-urilor l-au dat drept câştigător pe Nicuşor Dan şi că este mândru de candidatul PSD.

„Din discuţiile mele cu doamna Firea am ajuns la aceeaşi concluzie: sunt foarte mândru de doamna Firea, pentru această decizie de a merge singură, pe picioarele ei şi de a-şi asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea”, a spus Ciolacu.

Întrebat ce greşeli a făcut PSD, Marcel Ciolacu a spus că greşelile au venit în cascadă, după ce Sorin Grindeanu nu a mai fost premier.

„Acum trei ani când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu din funcţia de prim-ministru. Din momentul acela au început greşelile în cascadă în Partidul Social Democrat”, a mai spus liderul PSD.

Acesta a promis, însă, că partidul este decis să nu facă aceleaşi greşeli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolcu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici