Ciolacu, despre greva profesorilor: Sunt convins că raţiunea va fi pe primul loc

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu crede, în ceea ce priveşte posibilitatea încetării grevei din Educaţie, că raţiunea va fi pe primul loc.

290 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre greva profesorilor: Sunt convins că raţiunea va fi pe primul loc

Ciolacu a spus joi cu privire la revendicările sindicaliştilor din Educaţie că acestea „au fost în acest moment acoperite direct sau acoperite prin acte normative”.

Întrebat de jurnalişti dacă se poate da o ordonanţă care să garanteze că promisiunile făcute profesorilor vor fi respectate, Marcel Ciolacu a spus: „Nu există, nu poţi să dai o ordonanţă care se referă la o lege viitoare. Îmi pare rău că actualul Guvern şi actuala coaliţie trebuie să răspundă pentru lucruri pe care trebuiau să le facă alţii în 30 de ani, dar în acest moment avem un angajament politic că aceste lucruri se vor întâmpla şi se vor întâmpla”.

Întrebat, de asemenea, ce se va întâmpla dacă greva nu se opreşte, liderul PSD a spus. „Eu sunt ferm convins că raţiunea întotdeauna va fi pe primul loc”.

Memorandumul pentru îmbunătăţirea statutului personalului didactic este pe lista proiectelor de acte normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României de joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici