Ciolacu, despre Maior ca posibil premier al PSD: Nu îl cunosc. Nu e o prioritate pentru partid

Marcel Ciolacu a declarat, întrebat dacă ar putea fi propus George Maior în funcţia de premier din partea PSD, că nu îl cunoaşte pe ambasadorul României la Washington. Liderul interimar social-democrat a mai spus că pentru partid nu este o prioritate Maior.

502 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre Maior ca posibil premier al PSD: Nu îl cunosc. Nu e o prioritate pentru partid

„Nu îl cunosc. Nu e o prioritate pentru partid”

„Îmi pare foarte rău. Nu pot să propun pe cineva să fie premier. Nu îl cunosc pe domnul George Maior. Mi-aş fi dorit. Poate o să îl cunosc în viitor. Nu este o prioritate pentru PSD domnul George Maior. Nu vreau să vorbesc de capacităţile dânsului de a manageria, de a fi premier. Nu îl cunosc. Totuşi nu putem veni cu o propunere. Încă sunt preşedinte interimar al partidului, să vin cu o propunere cu o persoană pe care nu o cunosc”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la Antena 3, întrebat dacă George Maior va face parte din proiectul stângii unite şi ar putea fi propus de PSD în funcţia de premier.

Chestionat ce va face dacă nu va trece moţiunea de cenzură, Ciolacu a spus că „PSD va continua demersurile la Curtea Constituţională.

Pe 18 ianuarie, Marcel Ciolacu a declarat că PSD nu va face „proba” unui Guvern tehnocrat, cu George Maior premier, aşa cum a propus Norica Nicolai în spaţiul public.

Potrivit unor informaţii vehiculate în spaţiul public, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE Norica Nicolai susţine un guvern tehnocrat, al cărui prim-ministru ar putea fi fostul şef al SRI George Maior, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban ar trece în Parlament.

Preşedintele Klaus Iohannis spunea, la finalul lunii decembrie, într-o discuţie informală cu presa, că îl va schimba pe George Maior din funcţia de ambasador al României în SUA. Şeful statului a precizat că va începe o analiză în prima parte a anului 2020 în acest sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici