Ciolacu, despre revenirea lui Negoiţă în PSD: „O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu va lua singur o decizie referitoare la revenirea primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, în partid: „Va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”.

217 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre revenirea lui Negoiţă în PSD: „O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea”

Ciolacu, despre revenirea lui Negoiţă în PSD: „O să mă consult inclusiv cu Gabriela Firea, colega mea”

„O decizie... Ştim cu toţii, este colegul meu, prietenul meu Robert Negoiţă, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Robert Negoiţă, din punctul meu de vedere şi nu numai al meu - am vorbit cu mai mulţi colegi - a făcut anumite greşeli, chiar unele vis-a-vis de Gabriela Firea. Decizia ca Robert Negoiţă să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că decizia reprimirii lui Robert Negoiţă în PSD nu este una care să fie luată doar de preşedintele partidului.

„Nu mi se pare corect. Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg, care într-un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până când nu mă consult cu colegii mei. În speţa respectivă, cu Gabriela Firea, colega mea”, conchide liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici