Ciolacu, despre şefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot

În acest moment, plenul decide, a spus Marcel Ciolacu referindu-se la desemnarea şefului AEP. El spune că Toni Greblă „a fost audiat, a trecut şi este pe lista de vot”.

329 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre şefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot

Ciolacu, despre şefia AEP: Toni Greblă a fost audiat, a trecut, este pe lista de vot

Întrebat vineri când va fi numit noul şef al AEP, Marcel Ciolacu a spus că termenul de înscrieri a fost prelungit cu trei săptămâni.

„Am înţeles că au fost probleme fiindcă a fost termenul prea scurt pentru înscrieri. N-am avut nicio problemă, am prelungit acest termen. S-a mai înscris cineva în această perioadă, din partea USR parcă. Îl recomandă activitatea, mai ales politică, fiindcă ţinând cont că a fost prin vreo patru partide chiar putem merge cu o logică că este chiar independent. Eu cred că Parlamentul a găsit disponibilitatea asupra unei cereri şi am prelungit termenul cu încă trei săptămâni”, a declarant Marcel Ciolacu.

El a spus că AEP funcţionează şi că „în acest moment plenul decide”.

Întrebat dacă PSD îl va susţine în continuare pe Tobi Greblă, Ciolacu a spus: „Domnul Toni Greblă a fost audiat în Parlament, a fost trecut, este pe lista de vort, nu pot să iau un drept al cuiva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici