Ciolacu, despre un loc de muncă pentru Dăncilă: „O să vorbesc cu dânsa. Nu a apelat la mine”

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că Viorica Dăncilă nu a apelat la el pentru a obţine un loc de muncă, însă va sta de vorbă cu aceasta. Liderul PSD susţine că nu a mai vorbit în ultimul timp cu fostul premier al României.

406 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre un loc de muncă pentru Dăncilă: „O să vorbesc cu dânsa. Nu a apelat la mine”

Ciolacu, despre un loc de muncă pentru Dăncilă: O să vorbesc cu dânsa. Nu a apelat la mine

„Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuşi prim-ministrul României. Să respectăm funcţiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-aţi dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS, întrebat dacă îi va da „de lucru” Vioricăi Dăncilă.

Pe 16 ianuarie, Viorica Dăncilă a declarat în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”, că deşi a avut mai multe propuneri, nu s-a angajat încă şi că urmează să ia o decizie în această privinţă.

Parlamentarii au votat, pe 10 octombrie 2019, moţiunea de cenzură împotriva Guvenrului condus de Viorica Dăncilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici