Ciolacu discută în biroul său cu Ponta, Meleşcanu şi Tăriceanu, despre propunerea de premier - surse

Marcel Ciolacu discută în biroul său cu Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta şi Teodor Meleşcanu, despre propunerea de premier cu care vor merge la consultările de la Cotroceni, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură, au afirmat surse politice pentru MEDIAFAX.

631 afișări
Imaginea articolului Ciolacu discută în biroul său cu Ponta, Meleşcanu şi Tăriceanu, despre propunerea de premier - surse

Ciolacu discută în biroul său cu Ponta, Meleşcanu şi Tăriceanu, despre propunerea de premier - surse

Liderii politici se află în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor de aproximativ o oră.

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre numele vehiculate se află Remus Pricopie, Cristian Socol, Sorin Grindeanu şi Florin Georgescu.

În acelaşi timp, Ludovic Orban se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice.

Guvernul a fost demis, miercuri, prin moţiune de cenzură. Au existat 261 de voturi „pentru”, fiind necesare doar 233.

În context, preşedintele Klaus Iohannis va susţine de la ora 18.30, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. Procedural, şeful statului ar urma să demareze consultări cu partidele în vederea numirii unui nou premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici