Ciolacu, discuţii cu Steinmeier despre aderarea României la Spaţiul Schengen

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier: „Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen”.

460 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, discuţii cu Steinmeier despre aderarea României la Spaţiul Schengen

Ciolacu, discuţii cu Steinmeier despre aderarea României la Spaţiul Schengen

„Întâlnirea de azi (mietrcuri - n.r.) cu preşedintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noştri pentru aderarea ţării noastre la Schengen”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că faptul că Steimeier a fost însoţit de o importantă delegaţie de oameni de afaceri demonstrează interesul companiilor germane pentru a-şi creşte prezenţa în România, dar şi pentru a aduce investiţii noi.

„Germania este cel mai important partener comercial al României şi al doilea investitor în economia românească, iar din această perspectivă avem o şansă extraordinară pentru a aduce şi mai mulţi bani în economia românească şi a face mai multe locuri de muncă. De asemenea, am reconfirmat deschiderea totală a României pentru a se implica activ alături de companiile germane în procesul de reconstrucţie a Ucrainei”, încheie Ciolacu.

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, efectuează o vizită de stat la Bucureşti, Sibiu şi Timişoara, în perioada 24-26 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici