Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe şeful ASF: Demersuri populiste ale opoziţiei

Solicitarea USR pentru revocarea din funcţie, de către Parlament, a actualei conduceri a ASF este un demers populist al opoziţiei, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Românii, în acest moment, chiar dacă e nevoie de nişte delimitări, nu aşteaptă ca prima reacţie să fie demiterea”.

193 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe şeful ASF: Demersuri populiste ale opoziţiei

Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe şeful ASF: Demersuri populiste ale opoziţiei

„Am spus că statul român şi reglementatorul să fie pregătiţi în cazul în care se mai întâmplă aşa ceva (falimentul unui asigurător - n.r.). Noi vorbim de nişte autorităţi de reglementare, adevărat - subordonate Parlamentului., Există o procedură, dar există şi nişte legi în România. Eu înţeleg demersurile populiste ale opoziţiei. Nu am nicio problemă, le respect, e normal să fie aşa... Cred că românii în acest moment, chiar dacă e nevoie de nişte delimitări, nu aşteaptă ca prima reacţie să fie demiterea. Sunt ferm convins că Parlamentul va lua deciziile corecte în perioada următoare”, spune Marcel Ciolacu.

USR a depus vineri solicitare oficială pentru revocarea din funcţie, de către Parlament, a actualei conduceri a ASF, care „a privit pasivă cum milioane de români au fost păgubiţi de companiile de asigurări”.

„Să fie limpede: ASF a lăsat Euroins să vândă hârtii A4 pe post de RCA”, spunea Cătălin Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
drulă,
asf,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici