Ciolacu, după ce Piţurcă şi Ţuţu au fost reţinuţi: Cred că nu va fi singurul caz

„Cred că nu va fi singurul caz. (...) În timp ce noi toţi am stat în case, unii au făcut averi”, spune Marcel Ciolacu după ce fostul selecţioner Victor Piţurcă şi directorul general al Romarm, Gabriel Ţuţu, au fost reţinuţi înt-un dosar care vizează achiziţii în perioada pandemiei.

960 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după ce Piţurcă şi Ţuţu au fost reţinuţi: Cred că nu va fi singurul caz

Ciolacu, după ce Piţurcă şi Ţuţu au fost reţinuţi: Cred că nu va fi singurul caz

„PSD a trecut prin Parlament o cerere către Curtea de Conturi şi există un raport al Curţii de Conturi, unde erau elemente evidente că în timp ce noi toţi am stat în case, unii au făcut averi şi n-au fost impozitaţi, apropos, cu toate că au fost venituri excepţionale plătite de către noi toţi. Iarăşi e un lucru care ne-a scăpat şi a trebuit să acţionăm mult mai repede”, a spus Marcel Ciolacu, după ce un jurnalist i-a cerut să comenteze reţinerile făcute luni de DNA.

El a apreciat că acesta nu este singurul caz.

„Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul şi am încredere totală în magistraţii implicaţi în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a adăugat Ciolacu.

Procurorii DNA i-au reţinut luni pe fostul selecţioner Victor Piţurcă şi directorul general al Romarm, Gabriel Ţuţu, într-un dosar care vizează achiziţii în perioada pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici