Ciolacu: Excluderea lui Bălăşoiu din PSD, o decizie corectă. Am avut informaţii suficiente

Excluderea deputatului Aurel Bălăşoiu din PSD a fost o decizie corectă, spune liderul social-democrat, Marcel Ciolacu. El afirmă că a avut informaţii suficiente, dar nu mai multe decât circulă în prezent în spaţiul public.

161 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Excluderea lui Bălăşoiu din PSD, o decizie corectă. Am avut informaţii suficiente

Ciolacu: Excluderea lui Bălăşoiu din PSD, o decizie corectă. Am avut informaţii suficiente

”A fost o decizie corectă”, spune Marcel Ciolacu despre excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu.

El neagă că a comunicat cu bărbatul care a făcut dezvăluirile despre Bălăşoiu şi precizează că nu a discutat cu deputatul exclus din PSD.

„În fiecare seară eu am 200-300 de mesaje pe whatsapp. După aşa zisa comunicare a unui cetăţean care are anumitre probleme din punctul meu de vedere, fără să deranjez pe nimeni cu anumite probleme medicale şi ar trebui să intre în acea zonă... Nu a existat o comunicare”, adaugă liderul social-democrat.

„Am votat şi am propus colegilor mei (excluderea din partid - n.r.). Nu poate fi exlus din Parlament. Dacă doriţi să susţin proecte politice care nu au nicio treabă cu legile statului român, nu mă puneţi, că nu o să o fac, că nu sunt ipocrit. În momentul în care românii te aleg, doar românii te pot schimba. Eu i-am cerut dlui Bălăşoiu să-şi dea o demisie de onoare. Restul, cu fandoseli şi strângeri de semnături, speculaţii de genul ăsta, nu veniţi, că nu intru în acest circ. (...) Am avut informaţii suficiente. Nu (am avut mai multe decât acum - n.r.), categoric nu”, conchide Ciolacu.

Parchetul de pe lângă ÎCCJ s-a sesizat din oficiu marţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor ca urmare a informaţiilor apărute în presă referitoare la săvârşirea acestei fapte de deputatul Aurel Bălăşoiu. A fost deschis şi un dosar pentru viol.

Conducerea PSD a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu.

„PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”, se arăta în comunicat.

Social-democraţii susţin că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat.

Deputatul Aurel Bălăşoiu intră în concediu cu plată. Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat cererea deputatului de a intra în concediu cu plată în perioadele 03-04 octombrie, 10-12 octombrie şi 17 - 19 octombrie „din motive personale”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici