Ciolacu îl atacă dur pe Orban: Ai o singură variantă: măreşte alocaţiile! Cât de cinic poţi să fii să inventezi tot felul de scamatorii

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că Ludovic Orban dă dovadă de cinism, inventând „tot felul de scamatorii” ca să nu mărească alocaţiile de stat. Liderul interimar al PSD îl întreabă pe Orban de ce nu a atacat la CCR şi propunerea PNL de dublare a alocaţiilor.

1062 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl atacă dur pe Orban: Ai o singură variantă: măreşte alocaţiile! Cât de cinic poţi să fii să inventezi tot felul de scamatorii

Ciolacu îl acuză pe Orban de cinism

„Orban, ai o singură variantă: măreşte alocaţiile copiilor! Cât de cinic poţi să fii să inventezi tot felul de scamatorii ca să nu le dai copiilor drepturile cuvenite?! Îl întreb public pe Orban: de ce nu a contestat la CCR, când PSD a votat propunerea PNL de dublare a alocaţiilor?! Atunci era bine şi acum nu mai e?! Adevărul este altul: PNL este incapabil să guverneze şi să găsească soluţii!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care Ludovic Orban a anunţat, luni, că PNL ia în calcul patru variante pentru sancţionarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creşterea alocaţiilor. Printre variante se numără atacarea la CCR, prorogarea termenului de intrare în vigoare sau angajarea răspunderii Guvernului.

În luna decembrie a anului trecut, Camera Deputaţilor a votat, decizional, iniţiativa legislativă care prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

Legea va ajunge la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici