Ciolacu, întâlnire cu regele Regele Charles al III-lea: O prietenie care ne onorează şi ne inspiră

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a avut vineri o discuţie privată cu regele Regele Charles al III-lea, în care a afirmat că ambiţia României este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie.

216 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, întâlnire cu regele Regele Charles al III-lea: O prietenie care ne onorează şi ne inspiră

Ciolacu, întâlnire cu regele Regele Charles al III-lea: O prietenie care ne onorează şi ne inspiră

„O prietenie inestimabilă care ne onorează şi ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! În cadrul discuţiei private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri”, a scris vineri pe Facebook Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că ambiţia României este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie „cu care ne unesc atât de multe lucruri, dechizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”.

„România are multe de oferit întregii lumi şi, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al 3-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuţi prin bogăţiile care fac din ţara noastră un colţ deosebit al Europei”, a adăugat preşedintele PSD.

Regele Charles al Marii Britanii a început vineri o vizită în România. El a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici