Ciolacu, la 33 de ani de la Revoluţie: Să luptăm pentru România până la capăt

Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 „trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru România până la capăt”, transmite preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

101 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la 33 de ani de la Revoluţie: Să luptăm pentru România până la capăt

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„În urmă cu 33 de ani, românii se jertfeau pentru libertate! Datorită sacrificiului eroilor noştri, România este astăzi un pilon de bază al NATO, membră a Uniunii Europene, organizaţie care a acţionat ca un scut în lupta pentru apărarea libertăţii şi a valorilor democratice. De aceea, cel mai nobil mod prin care îi putem onora pe cei care şi-au dat viaţa pentru ca generaţiile următoare să trăiască liber este de a sta, cu toţii, uniţi. Uniţi în interior, uniţi alături de întreaga Europă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD apreciază că extinderea spaţiului Schengen prin includerea României „va întări şi mai mult Europa, va consolida redresarea economică şi va susţine securitatea noastră colectivă împotriva ameninţărilor externe tot mai accentuate”.

„Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru România până la capăt”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici