Ciolacu le cere lui Orban şi lui Predoiu să vină „urgent” în Senat: Am descoperit noi orori juridice

  • Preşedintele interimar al PSD le cere premierului Ludovic Orban şi ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, să vină „urgent” la dezbaterile din Senat pentru că a descoperit „alte orori juridice”, în cazul Legii carantinei.
  • Liderul interimar al PSD a cerut ca premierul şi ministrul Justiţiei să participe la dezbateri în Comisia juridică de la Senat.
2656 afișări
Imaginea articolului Ciolacu le cere lui Orban şi lui Predoiu să vină „urgent” în Senat: Am descoperit noi orori juridice

Ciolacu le cere lui Orban şi lui Predoiu să vină „urgent” în Senat: Am descoperit noi orori juridice

„Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputinţa şi Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-şi acoperi furturile, Guvernarea PNL loveşte zi de zi în români.

Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat”, a scris, vineri, Ciolacu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD a cerut ca premierul şi ministrul Justiţiei să participe la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi.

„În niciun caz nu vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii!”, a mai scris Ciolacu.

Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic a fost adoptată, joi, în Camera Deputaţilor, 266 de parlamentari votând „pentru”.

Urmează vot pe această lege în Senat, care este for decizional.

Proiectul de lege a fost realizat de Guvern, după ce Curtea Constituţională a decis că internarea persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în spitale este contrară Legii Fundamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
orban,
predoiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici