Ciolacu, mesaj pentru Cîţu: "Îl anunţ că sunt de acord cu Rafila premier"/ "Avem un prim-ministru cu care am picat de acord”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi transmite un mesaj lui Florin Cîţu: „Îl anunţ că sunt de acord cu Rafila premier”.

4925 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, mesaj pentru Cîţu: "Îl anunţ că sunt de acord cu Rafila premier"/ "Avem un prim-ministru cu care am picat de acord”

Ciolacu, mesaj pentru Cîţu: "Îl anunţ că sunt de acord cu Rafila premier"/ "Avem un prim-ministru cu care am picat de acord”

Ciolacu a declarat, joi, că normal ar fi ca joi să fie finalizat programul de guvernare şi „orientarea cu prim-ministrul”.

„Am înţeles că avem o variantă: domnul Rafila. Eu sunt total de acord”, a afirmat preşedintele PSD.

Întrebat dacă i-a făcut Cîţu această propunere, Ciolacu a răspuns că a înţeles din spaţiul public că Florin Cîţu l-a propus pe domnul Rafila: „eu îmi asum ca preşedinte al PSD să îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru. Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord. Am auzit la televizor de la prim-ministrul demis că l-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord. Îl anunţ că eu nu refuz această propunere, înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”.

În ce priveşte negocierile, Ciolacu spune că sunt „foarte avansate”.

Referitor la PNRR, liderul PSD susţine că social-democraţii au vrut să-l optimizeze: „în PNRR sunt cuprinse nişte reforme şi vedem cu ce soluţii venim ca acele reforme să fie în continuare cuprinse”.

De asemenea, Ciolacu a subliniat că rectificarea bugetară va fi o prioritate şi angajaţii din sănătate îşi vor primi salariile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici