Ciolacu neagă că ar fi avut o altercaţie cu Dragnea şi spune că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva lui Toader a fost una corectă

Deputatul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că relatările despre o discuţie ”tensionată” pe care ar fi avut-o cu Liviu Dragnea sunt neadevărate, însă a precizat că i-a spus liderului PSD că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei ”a fost una corectă”.

1074 afișări
Imaginea articolului Ciolacu neagă că ar fi avut o altercaţie cu Dragnea şi spune că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva lui Toader a fost una corectă

Ciolacu neagă că ar fi avut o altercaţie cu Dragnea şi spune că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva lui Toader a fost una corectă

”Ceea ce au declarat astăzi (miercuri - n.r.) unii politicieni din opoziţie despre o presupusă altercaţie cu d-nul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuţie cu preşedintele Dragnea în care i-am spus foarte clar că îmi menţin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc. Şi da, consider că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva d-lui Tudorel Toader a fost una corectă!”, a declarat pentru MEDIAFAX Marcel Ciolacu.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai (USR) şi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, au relatat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la finalul şedinţei de Birou Permanent, preşedintele forului, Liviu Dragnea şi chestorul Camerei, Marcel Ciolacu, ambii de la PSD, au avut o discuţie tensionată.

„S-au certat dl. Dragnea cu dl. Ciolacu la sfârşitul şedinţei, au început să se certe foarte urât. Nu ştiu pe ce temă, nu era la microfon. Erau la prezidiu, la biroul preşedintelui, şi s-au certat toată calea până la ieşirea din sală”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, deputatul USR Iulian Bulai, secretar al Camerei Deputaţilor, prezent în sală în momentul discuţiei dintre cei doi social-democraţi.

Acesta a adăugat că discuţia Dragnea - Ciolacu a avut loc după ce s-a declarat închisă şedinţa de Birou Permanent. „Ca doi oameni care se ceartă, vorbesc tare unul la altul, ţipă, urlă şi gesticulează”, a adăugat Bulai.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a asistat la discuţia dintre Dragnea şi Ciolacu şi că gesturile liderului PSD transmiteau „foarte multă agresivitate”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici