Ciolacu nu exclude un proiect de lege prin care să înceapă testarea în masă: „Testările trebuiau pornite de mai mult timp”

  • Ciolacu nu exclude o iniţiativă legislativă prin care românii să fie testaţi în masă
  • Preşedintele PSD spune că va discuta cu specialiştii
2171 afișări
Imaginea articolului Ciolacu nu exclude un proiect de lege prin care să înceapă testarea în masă: „Testările trebuiau pornite de mai mult timp”

Ciolacu nu exclude un proiect de lege prin care să înceapă testarea în masă: „Testările trebuiau pornite de mai mult timp”

Guvernul nu începe testarea românilor? Te-ai gândit că poate o va începe Marcel Ciolacu?

Marcel Ciolacu a declarat, la Marius Tucă Show, că ia în calcul dezvoltarea unei iniţiative legislative prin care românii să fie testaţi. Preşedintele interimar al PSD anunţă că va discuta cu specialiştii.

Marius Tucă: De ce nu aveţi o iniţiativă legislativă, exact pe tema asta, să se facă aceată testare? Dacă nu vrea Guvernul să facă şi domnul Orban, să faceţi în Parlament. Adică o lege prin care să se treacă la testarea românilor şi a României.

Marcel Ciolacu: O să discut cu specialiştii mei în domeniu. Avem foarte mulţi medici. Toţi, în unanimitate, ne atrag atenţia că trebuiau testările de mai mult timp pornite.

Preşedintele interimar al PSD spune că că e important ca atât cei care intră în ţară, cât şi cei care lucrează, încă, să fie testaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici