Ciolacu nu exclude varianta de a candida la Congresul PSD: Rămâne să discut cu colegii

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că nu exclude varianta de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD la Congresul din februarie. El a afirmat că va discuta cu colegii din partid despre acest aspect.

123 afișări
Imaginea articolului Ciolacu nu exclude varianta de a candida la Congresul PSD: Rămâne să discut cu colegii

Ciolacu nu exclude varianta de a candida la Congresul PSD: Rămâne să discut cu colegii

„Încă nu m-am hotărât. Rămâne să discut cu colegii”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR1, întrebat dacă va candida la Congresul PSD.

El a adăugat că ar vrea ca viitoarea conducere a PSD să fie mult mai deschisă.

„ Mult mai deschisă, poate o să promovăm şi noi la congres această idee de a veni cu candidaturi pe moţiuni. Adică vii cu un program politic, cu o echipă în faţă congresului. Fiecare să prezinte programul şi echipă şi viitorul partidului. Lucru pe care o să îl discutăm în Biroul Permanent. La viitorul CEx vor fi invitaţi şi primarii şi preşedinţii de CJ, chiar dacă lucrările vor dură mai mult. Sunt convins că implicându-se şi colegii din teritoriu, atunci şansele de a luă decizii greşite se reduc substanţial”, a completat Ciolacu.

Congresul PSD va avea loc până pe 29 februarie 2020, potrivit anunţului făcut de preşedintele interimar al partidului.

Gabriela Firea a anunţat că nu ar exclude o candidatură pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adăugat că va candida momentan pentru şefia PSD Bucureşti şi l-ar putea susţine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
psd,
congres

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici