Ciolacu nu îl iartă pe Iohannis pentru „ciuma roşie”. Liderul PSD cere ca preşedintele să îşi ceară scuze public

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu îl iartă pe Klaus Iohannis pentru sintagma „ciuma roşie”.
  • „Nu îl iert şi nu stau de vorbă cu el până nu iese public şi îşi cere scuze”, a spus Marcel Ciolacu.
966 afișări
Imaginea articolului Ciolacu nu îl iartă pe Iohannis pentru „ciuma roşie”. Liderul PSD cere ca preşedintele să îşi ceară scuze public

Ciolacu nu îl iartă pe Iohannis pentru „ciuma roşie”: Să îşi ceară scuze public

Marcel Ciolacu a spus, marţi seara, la România TV, că nu are cum să se înţeleagă în vreo privinţă cu preşedintele Klaus Iohannis după ce şeful statului a spus despre PSD că este „ciuma roşie”.

„Eu pe Iohannis nu îl iert şi nu stau de vorbă cu el până nu iese public şi îşi cere scuze cu ciuma roşie. E cea mai mare mizerie. Am stat şi am tăcut până acum. Nu avem comunicare. Ce comunicare să avem? Noi suntem în Opoziţie. A zis că PSD-ul nu mai contează politic. Să iasă public să îşi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor, ci oamenilor care au votat cu PSD”, a spus Ciolacu.

El atrage atenţia că un preşedinte nu trebuie să instige.

„Ştie la fel de bine ca şi mine (Klaus Iohannis – n.r.) de unde e ciuma roşie, cine a scos-o. Cum poţi să instigi în halul ăsta, tu, preşedintele României”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici