Ciolacu: nu îmi doresc ca în viitorul Guvern să intre miniştri care au probleme nerezolvate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care ar putea fi viitorul premier al României, a declarat că nu îşi doreşte că în următorul cabinet să intre miniştrii care au explicaţii de dat publicului. Discuţia a pornit de la situaţia ministrului Energiei, Virgil Popescu.

337 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: nu îmi doresc ca în viitorul Guvern să intre miniştri care au probleme nerezolvate

Ciolacu: nu îmi doresc ca în viitorul Guvern să intre miniştri care au probleme nerezolvate

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre ministrul Energiei şi a spus că ar vrea ca liberalul să ofere mai multe explicaţii publicului.

„Cred că domnul Popescu, îi recomand, ca un coleg, să închidă mai multe lucruri pe care nu a reuşit să le închidă în spaţiul public... Sunt ferm convins că şi domnul Nicolae Ciucă îşi doreşte să avem în continuare o guvernare eficientă... Eu nu îmi doresc ca în viitorul guvern să intre miniştrii care au un bagaj pe care nu l-au explicat deja”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Decontul este pe ansamblul coaliţiei, nu doar la un singur partid, a precizat şeful PSD care a mai spus că în actualul guvern există doi miniştri care s-au remarcat: ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici