Ciolacu o indică pe Gabriela Firea drept candidatul PSD la Cotroceni, la alegerile din 2024

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că ”de departe” cel mai bun candidat social-democrat la alegerile prezidenţiale este Gabriela Firea. El a mai spus că o eventuală susţinere a lui Victor Ponta la această funcţie ”este unul din punctele” discutate.

3471 afișări
Imaginea articolului Ciolacu o indică pe Gabriela Firea drept candidatul PSD la Cotroceni, la alegerile din 2024

Ciolacu: Cel mai bun candidat PSD la prezidenţiale este, de departe, Gabriela Firea

”În acest moment cred că cel mai bun candidat, din punct de vedere al PSD, pentru această atât de înaltă funcţie de departe este doamna Gabriela Firea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat de ce nu candidează la funcţia de şef al statului preşedintele partidului, el a evitat un răspuns.

Declaraţia a venit în contextul în care a fost întrebat dacă PSD ar fi pregătit să-l susţină pe Victor Ponta pentru această candidatură.

”Este unul din punctele pe care le discutăm. Mi-a şi răspuns că şi-a anunţat candidatura pe preşedinţia România din postura de preşedinte al Pro România. Dacă vom face parte dintr-o alinţă, atunci va fi decizia alianţei”, a mai spus liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
firea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici