Ciolacu: Preţul la energie, o linie roşie. Fără o soluţie, PSD nu-şi va mai avea rostul la guvernare

Rezolvarea situaţiei din energie a fost o linie roşie pentru social-democraţi, afirmă, miercuri, Marcel Ciolacu: „Dacă nu găseam împreună această soluţie, PSD cred că nu îşi mai avea rostul la guvernare”

420 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Preţul la energie, o linie roşie. Fără o soluţie, PSD nu-şi va mai avea rostul la guvernare

„Avem nişte linii roşii, ale noastre, ale social-democraţilor, pe care noi nu o să le încălcăm. Am avut o linie roşie, clară, şi nu am spus-o niciodată public, în ceea ce priveşte situaţia din energie”, spune Marcel Ciolacu.

El afimă că „toată lumea ajunsese la un moment la care nu putea să mai accepte ce se întâmpla cu preţul la energie”.

„Am venit cu o soluţie, am găsit până la urmă numitorul comun, cu prim-ministrul României şi am rezolvat problema energiei pe următorii doi ani şi sunt ferm convins că în continuare vom veni cu un proiect coerent de dezvoltare a capacităţilor de producţie, astfel încât acest preţ să fie sustenabil, prin producţie, şi după anul 2025. A fost şi vă recunosc, linia roşie a noastră, a întregii conduceri a partidului şi dacă nu găseam împreună această soluţie, PSD cred că nu îşi mai avea rostul la guvernare. Mă bucur că am depăşit acest lucru”, încheie liderul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici