Ciolacu: Proiectul de buget nu se încadrează în deficitul anunţat

Proiectul de buget nu se încadrează în deficitul anunţat, de 7%, acest lucru fiind discutat la şedinţa de lucru a preşedintelui Klaus Iohannis cu premierul Florin Cîţu şi alţi miniştri, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu la Antena 3.

128 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Proiectul de buget nu se încadrează în deficitul anunţat

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ciolacu a remarcat o anumită întârziere în prezentarea proiectului de buget, din acest considerent, invocând efectele asupra investiţiilor şi bugetelor autorităţilor locale. „Anul acesta este pierdut pentru investiţii”, a spus Ciolacu.

În context, liderul PSD a apreciat că Guvernul va fi nevoit să îngheţe punctul de pensie, apreciind că pensiua medie ar trebui să crească la nivelul cheltuielilor minime pentru subzistenţă, de 1.700 de lei, calculate de Institutul Naţional de Statistică.

PSD va prezenta săptămâna viitoare propriul proiect de buget, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici