Ciolacu propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi seara, că propune dizolvarea PSD Ilfov în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului programată joi.

1356 afișări
Imaginea articolului Ciolacu propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

Ciolacu propune în CEx dizolvarea PSD Ilfov

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la TVR 1 că a aflat din presă despre faptul că organizaţia ar fi controlată de persoane din lumea interlopă.

„Voi propune în CEx de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat şi eu din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele organizaţiei acum aproximativ o lună de zile. I-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţia de secretar executiv”, a spus Ciolacu.

Acesta a precizat că a mai comunicat în ultima perioadă cu preşedintele filialei.

„Joi vom avea un CEx şi voi propunere dizolvarea organizaţiei şi numirea unei echipe interimare la Ilfov”, a arătat preşedintele interimar al PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
ilfov,
cex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici