Ciolacu: PSD este pe şine. Nu m-am decis dacă voi candida la Congres

Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, că îşi doreşte ca numărul celor care decid în PSD să fie mai mare. Liderul interimar al PSD a relatat că sunt discuţii ca în Comitetul Executiv să facă parte primarii din marile municipii şi preşedinţii Consiilor Judeţene.

216 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: PSD este pe şine. Nu m-am decis dacă voi candida la Congres

Ciolacu: PSD este pe şine. Nu m-am decis dacă voi candida la Congres

"Eu am primit un mandat de la colegii mei şi cred că până acum nu m-am făcut de râs şi nu vreau să mă fac de râs până la congres. Am o veste bună pentru PSD. Tot ce a ţinut de probleme administrative şi organizatorice ale partidului s-au rezolvat. Paridul este pe şine, cum se spune. Nu contează cine candidează la congres. Nu m-am decis, dar nu cred că asta e esenţa congresului. Cred că modificările la statut sunt importante şi modul cum se va candida. Dacă se va candida cu o echipă şi cu un program politic. Sunt unul din susţinătorii acestei teme şi acestui mod de abordare", a afirmat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Totodată, liderul social-democraţilor susţine că deciziile în CEx ar trebui luate cu mai mulţi lideri din teritoriu pentru a nu mai exista pe viitor "greşeli destul de mari" precum abordarea asupra legilor justiţiei.

"Cred că e important să fie mai mulţi candidaţi şi în ultimul rând cine candidează şi cum candidează. Vreau să mărim cercul decizional. Sunt şi idei ca din CEx să facă parte şi primarii din marele municipii şi preşedinţii de CJ, astfel încât deciziile să se ia mult mai larg şi să nu mai existe posibilitatea de a face în viitor nişte greşeli destul de mari. Abordarea cu legile justiţiei a fost o greşeală", a spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
cex,
primari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici