Ciolacu susţine amânarea majorării impozitelor locale până în 2025

Majorarea impozitelor locale va fi amânată până în 2025, când digitalizarea ANAF va deveni funcţională şi interconectată cu autorităţile locale, spune miercuri liderul PSD, Marcel Ciolacu.

237 afișări
Imaginea articolului Ciolacu susţine amânarea majorării impozitelor locale până în 2025

Ciolacu susţine amânarea majorării impozitelor locale până în 2025

”Este o restanţă a statului român şi mi se pare corect ca, până când statul român va veni în sfârşit cu digitalizarea ANAF, aceste impozite să rămână, să fie o derogare la lege până în anul 2025, când digitalizarea va deveni funcţională şi interconectată cu autorităţile locale. Chiar dacă am aplica legea, autorităţile locale nu pot să o aplice şi le creăm o problemă”, declară Marcel Ciolacu.

El pledează pentru o impozitare diferenţială.

„Îmi menţin părarea că de la o anumită valoare în plus, peste 500.000 de euro, două milioane de lei sau peste un milion de euro trebuie să existe o impozitare diferenţiată, cum este peste tot în lume. Nu vreau să vin să vă detaliez ce impozite se plătesc local, la Paris şi cu sunt diferenţele în funcţie de venituri. Asta este societatea în care trăim şi trebuie să ne adaptăm totuşi regulilor din Uniunea Europeană şi să nu ne mai fie frică să avem astfel de abordări”, încheie liderul social-democrat.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici