Cioloş a numit doi noi secretari de stat, la Transporturi şi Agricultură

Premierul Dacian Cioloş i-a numit pe Dorin Mitan, respectiv Daniela Giurcă în funcţii de secretar de stat - la Ministerul Transporturilor, respectiv cel al Agriculturii.

607 afișări
Imaginea articolului Cioloş a numit doi noi secretari de stat, la Transporturi şi Agricultură

Cioloş a numit doi noi secretari de stat, la Transporturi şi Agricultură (Imagine Gabriel Petrescu / Mediafax Foto)

Dorin Mitan, fost consilier la CFR SA, îl înlocuieşte pe Eugen Ispas, eliberat vineri din funcţie.

Daniela Giurcă, consultant în politici agricole şi rurale, ocupă postul lăsat liber de fosta preşedintă a PP-DD, Simona Man.

Totodată, şeful Executivul i-a eliberat din funcţie pe Laurenţiu Stelea şi Emanoil Radu Dascălu, secretari de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Totodată, Mihai Ponea l-a înlocuit pe Andrei Butaru ca vicepreşedinte al ANSVSA.

Ponea a candidat în 2012 din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) la Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 2 Vaslui, iar în campanie şi-a postat pe Facebook fotografii în care apare cu o sacoşă USL în mână în timp ce se afla în propria campanie electorală într-un târg din judeţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici