Dacian Cioloş: „Actuala coaliţie de guvernare se află într-un concediu prelungit"

„Actuala coaliţie de guvernare PSD PNL se află într-un concediu prelungit, se pare că au făcut un pod între vacanţa de Crăciun şi cea de 24 ianuarie. Virgil Popescu făcea pe eroul D'Artagnan, care se va bate cu companiile care măresc facturi”, afirmă liderul USR, Dacian Cioloş.

139 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: „Actuala coaliţie de guvernare se află într-un concediu prelungit"

Cioloş:„Actuala coaliţie de guvernare se află într-un concediu prelungit"

„Din păcate, prima constatare este că actuala coaliţie de guvernare PSD PNL se află într-un concediu prelungit. Această coaliţie ne-a promis stabilitate şi în schimb am primit incompetenţă, gafe, întârzieri, numiri politice şi scandaluri. Aşa arată guvernarea PNL PSD, după 2 luni de instalare, liderii coaliţiei pare că au făcut un pod între vacanţa de Crăciun, apoi cea de revelion şi cea de 24 ianuarie, pentru că vedem că fac şedinţe din când în când şedinţe online şi asta nu de teama Covid, ci pentru că sunt în concediu sau or fi pe undeva, dar noi nu-i vedem, îi vedem doar în şedinţe online”, spune Dacian Cioloş.

Liderul USR afirmă că cei de la guvernare au greşit legea de plafonare a facturilor la energie.

„În criza facturilor mărite, nu cred că cineva îşi mai închipuie că ministrul Virgil Popescu mai poate rămâne în funcţie după atâtea bâlbe şi după atâtea greşeli, cu efecte devastatoare asupra veniturilor cetăţenilor, după ce, de luni de zile, ne tot promite că problemele vor fi rezolvate şi făcea pe eroul D'Artagnan, care se va bate cu companiile care măresc facturile”, a adăugat Cioloş.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici